top of page
GeoMax logo.png

Hvad er Geomax

GeoMax blev oprindeligt oprettet af Hexagon* for at trænge ind på asiatiske markeder, men har siden da hurtigt fået tillid hos sine partnere og opbygget et stærkt netværk af forhandlere over hele verden. Denne tillid blev vundet af vores viden om brugernes behov i deres daglige miljø, kvaliteten og ydeevnen i vores produktsortiment, et stort servicetilbud, skræddersyede tekniske uddannelser og en nærhedsorienteret forretningsstrategi.

 

Vores succes kommer også fra vores visionære tilgang til software- og datastyring. Mens de fleste større aktører tilbød løsninger på Windows CE, introducerede GeoMax verdens første Android-aktiverede software: X-PAD. X-PAD giver fleksibilitet for alle til at digitalisere deres arbejdsopgaver og er tilgængelig i mange versioner til daglig brug (X-PAD Ultimate) i marken eller på kontoret og tekniske værksteder (X-PAD Office Fusion, Calmaster).

Drivkraften for den stærke og hurtige succes som X-PAD blev, fortsætter. X-Pad bliver løbende udviklet i tæt samarbejde GeoMax-kunder. Dette betyder, at det er skræddersyet til deres specifikke applikationsbehov i byggeriet!

Vores nærhed, tilgængelighed, ekspertise, X-PAD-software og nære tjenester er de unikke aktiver, der anerkendes og værdsættes af vores partnere og kunder over hele verden.

GeoMax er en del af Hexagon, som er verdens førende inden for sensor-, software- og autonome løsninger, der sætter data i gang for at øge effektivitet, produktivitet og kvalitet på tværs af applikationer inden for industri, fremstilling, infrastruktur, sikkerhed og mobilitet.

bottom of page