top of page
GeoMax logo.png

Maxpartner leverer Geomax totalstationer & GPS løsninger fra Hexagon til markedets bedste priser samt support.

Geomax kvalitets totalstationer opfylder alle dine behov og er nogle af de mest robuste samt brugervenlige løsninger på markedet.

Har du behov for en pålidelig arbejdsmakker med intuitivt software, som løbende udvikles, så er Geomax et godt valg.

Softwaren giver dig overblik samt en masse import og export muligheder. Geomax tager samme formater som Leica, Triemble og Topcon.

Filformater DXF, tekstfiler, GIS, LandXLM, Treimble & Shape filer m.fl.

Vi leverer nogle af markedets bedste garantier på vores hardware og vores support med bl.a. uddannede landmålere og cadkonsulenter, forstår dine udfordringer, hvis du skulle få brug for support.

Landmålerløsning

1", 2" & 5" samt 500 m. eller 1.000 m.

Geomax fuldautomatisk kvalitets totalstationer opfylder alle dine behov og er nogle af de mest robuste samt brugervenlige løsninger på markedet.

Har du behov for en pålidelig arbejdsmakker med intuitivt software, som løbende udvikles, så er Geomax et godt valg.

Softwaren giver dig overblik samt en masse import og export muligheder og tager de fleste filformater såsom DXF, tekstfiler, GIS, LandXLM, Treimble & Shape filer m.fl.

Vi leverer nogle af markedets bedste garantier på vores hardware og vores support med bl.a. uddannede landmålere, forstår dine udfordringer, hvis du skulle få brug for support.

Vores totalstation Zoom95 er fuldautomatisk robot station med Scout, TRack og Aim teknogier. som gør det nemt at søge efter prismet og derefter afsætte eller indmåle. Sammen med X-PAD Field software, vil denne totalstation give den fulde oplevelse af frihed til at udføre alle typer af opgaver, som en landmåler vil møde.

Vi skræddersyer løsningen og supporten, og herved sikrer, at du får den rigtige løsning til lige netop dit behov.

Totalstation løsning starter fra kr. 3.595,00 pr. måned

Totalstation+GPS løsning starter fra kr. 4.995,00 pr. måned

Entreprenørløsningen

Totalstationsløsning med support fra uddannede landmålere

Er du entreprenør og tænker, at landmålerregningen på nogle projekter løber lidt løbsk og drømmer om selv, at kunne varetage nogle af opgaverne med totalstation, så du landet det helt rigtige sted. Maxpartner er specialiseret i at leverer brugervenlige løsninger med mulighed for dansk sprog i softwaren til entreprenører.

Vores uddannede landmålere hjælper dig med at afdække behovet og afstemme hvilke arbejdsopgaver I selv kan lave med den rigtige løsning og support og herved spare på landmålerregningen og optimere driften i produktionen på pladsen.

Vores support er den bedste på markedet med uddannede kort-og landmålingsteknikere, CAD konsulenter, bygningskonstruktører m.fl. med en forventelig max responstid på 15 min. hjælper og guider vi dig online videre, med den udfordring du måtte have i marken.

Ydermere kan vi hjælpe med rensning af tegninger og data, så arbejdet med totalstation bliver let som en leg.

Med vores yderst brugervenlige software (X-Pad Build), vil du nemt kunne lave de nødvendige kontrolmålinger, samt As Build. Det er samtidigt nemt at kode sine målinger, så det efterfølgende kvalitetssikringsarbejde hurtigt kan klares på kontoret.

Afsætning er utrolig nemt at udføre, da du bliver guidet igennem via vores visuelle software. Afsætningsdata kan nemt og hurtigt importeres direkte fra kontoret, mens du står i marken.

Vi skræddersyer løsningen og supporten, og herved sikrer, at du får fuld udnyttelse af totalstation løsningen til netop dit behov, uanset om du har haft begrænset eller intet tidligere kendskab til totalstationer og brugen heraf.

Totalstation løsning starter fra kr. 5.995,00 pr. måned

Inkl. support

bottom of page